RO Study
👤
Bicioc2000
Bicioc2000
15-03-2015
Limba română
a fost răspuns
Descrierea unei carute
Răspuns :
Gabita1Serban
Gabita1Serban
15-03-2015
Este facuta din fier si scanduri.Se transporta fan,otava,etc.Este facuta din fier pt ca fierul nu este asa de greu.Daca ar fi fost inlocuit fierul cu plumbul nimeni(cai,boi)nu ar fi putut sa o care
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Sa Incep Sa Povestesc Prostia Omeneasca De Ion Creanga
Cine Ma Ajuta Sa Fac Cate O Propozitie Cu,cuvintele ( Get Dressed,eat,go To School,read) Plss
3. Spune-ti Ce Functie Sintactica Au Verbele La Supin : a) E Usor De Spus b) Am De Scris Foarte Mult c) Am Adus Uneltele De Pescuit d) Ne-a Dat De Citit e) S-a
Notăm Cu P Mulţimea Tuturor Resturilor Care Se Pot Obţine Prin Împărţirea La 99 Şi Cu Q Mulţimea Tuturor Resturilor Care Se Pot Obţine Prin Împărţirea La 199.
Am O Tema La Matematica Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati !!!In Desenul De Mai Jos Este Reprezentat Un Loc De Joaca In Forma De Dreptunghi ABCD, Cu AD=20 M Si Diagona
Cn Poate Sa Vormeze Enunturi Cu L-a Adus O Priveste ne-a Daruit V-a Promis Si Analizati Apoi Pronumele Personale
Aflati Valorile Rapoartelor Numerelor 2,3(6) Si 3\4
Cititi Textul Apoi Raspundeti La IntrebariCLOSE ENCOUNTER?FAY KNOWLES And Her Three Sons Were Driving In The South Australian Desert When Suddenly A Huge,bright
Fragmente Care Descriu Frumusetea Patriei.
Suma A Doua Nr Consecutive Pare Este 842 Afla Nr ?metoda Algebrica