RO Study
👤
Ainatar
Ainatar
06-05-2020
Matematică
a fost răspuns
Rog mult să mă ajutați nu este nimic complicat!
Răspuns :
DanyElla19
DanyElla19
11-05-2020
Răspuns:
este strict descrescătoare
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Exerseazal 1. Repovesteşte Textul Vizită... Scris De 1. L. Caragiale, Folosind Informatiile Aflate P exerciţiul Jurnalul Dublu. Vei Avea În Vedere: . ·locul (ca
3. La Un Atelier S-au Lucrat Într-o Zi 36 De Globuri Din Sticlă Colorată, Iar În A Doua Zi, 48 De Globuri. Pentru A Se Trimite La Vânzare, Globurile Se Vor Amba
Descrie In Minim 50 De Cuvinte Impresia Pe Care Ti-a Produs-o Lectura "vorbeste-n Cet"
Scrieti Cazul Si Functia A Tuturor Substantivelor...din Textul Urmator..........„În Fiecare Vară, Noi Trebuie Să Ajungem Cel Puțin O Dată La Vârful Omu, Altfel
Prezentati Evenimentele La Care Secfac Referirein Textul Acelasi Rubrici Folosind Expresile:la Inceput,apoi,mai Tarziu,in Acelasi Timp,in Final
La O Cantină S-au Cumpărat 36 De Sticle Cu Ulei, Unele De 1 € Şi Altele De 1,5. Daca S-au Cumpărat 47,5 De Ulei, Atunci Numărul Sticlelor De 1,5 L A Fost Egal C
Compunere De Minim 200 Cuvinte Despre Mesajul Textului “Uleul Si Gainile” De Grigore Alexandrescu Va Rog, Ajutati-ma!❤️ Ion Prinse Un Uliu Şi, Ducându-l Acas
Cine Ma Ajută La Ex. 2 Dau Coroana
Daca Ma Puteti Ajuta Va Rog Eu La Exercitiile Astea Cat Puteti Nu Cont Va Rog Eu
P:1746. Se Consideră Şirul De Numere Naturale 1, 5, 9,..., În Care Fiecare Termen Se Obține Din Cel Anterior Prin Adunarea Numărului 4. Stabiliți Care Dintre Nu