RO Study
👤
Anonim
Anonim
04-05-2020
Geografie
a fost răspuns
Clasa a Xll-a , exercitiile 6,7,8
Răspuns :
Аноним
Аноним
04-05-2020
Răspuns:
6. sate adunate
7.Craiova
8.B
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Consideră Numerele Naturale De Forma Xyz, Unde X, Y, Z Sunt Cifre În Sistemul Zecimal, Cu Proprietatea Că Xyz + Zy = 287. Atunci Suma Cifrelor X + Y + Z Are
5. La O Florărie S-a Adus Un Număr De Flori: Lalele, Zambile, Panseluțe, Crini Şi Narcise. Lalelele Erau 2/8 Din Numărul Total, Zambilele 1/7 Din Rest, Panseluţ
3. O Terasă În Formă De Dreptunghi Are Dimensiunile 10 M Şi 6 M. Terasa Este Acoperită Cu Placi De Granit De Formă Dreptunghiulară, Având Dimensiunile 0,5 M Şi
M-ati Putea Ajuta Sa Rezolv Cu O Metodă Din Clasa A Noua, Va Rog. Mulțumesc!
Arătați Că Între Cei 62 De Membri Ai Clubului De Șah Din Școala Cel Puțin Șase Sunt Născuți În Aceeași Lună.
C) Descăzutul Este 898, Iar Diferenţa Îndoitul Numărului 312. Cât Este Scăzătorul?
Va Rogg Cu Rezolvare Dau Coroana!
7. Am Uitat Codul PIN Al Telefonului Meu. Îmi Amintesc Totuşi Că Are Patru Cifre Scrise În Ordine crescătoare. Dacă Acestea Sunt Rezultatele Calculelor: a) 4,91
Un Spectator Ajunge La Stadion La Ora 18:35, Dar Meciul De Fotbal Începe La Ora 19:05.Până La Începerea Meciului Spectatorul Așteaptă:a) 1 Oră Şi 20 De Minuteb)
7. Fie Mulţimea A={x Apartine Z|x=n², Ne Z}. Aflaţi Valoarea De Adevăr A Propoziţiilor: A) 1€ A; B) 4 Apartine A; C) -32 Apartine A; D) -1 Apartine A; E) 243 Ap