RO Study
👤
Elysukara
Elysukara
01-05-2020
Limba română
a fost răspuns
un proverb despre munca
Răspuns :
Ema999
Ema999
01-05-2020
Munca lungește viața,lenea o scurtează.
Answer Link
Roxy659
Roxy659
01-05-2020
Munca e bogăția omului.
Doar cu munca ajungi departe.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Bastonas De Sticla Frecat Cu O Tesatura De Matase Este Apropiat,fara A Fi Atins,de Bila Unui Electroscop Incarcat.Foitele Acestuia Incep Sa Se Apropie Una De
Vlad Are Cu 15 Lei Mai Mult Decat Sora Sa. Cat Trebuie Sa Cheltuie Sa Aiba Mai Putin Cu 3 Lei Decat Ea?
Formati Adjectivele derivate cu Sufixe de la Urmatoarele Substantive : Frica,mila,fum,aur,glorie,primavara,ger,copil,pamant.
Am Nevoie De 3 Argumente In Care Sa Scriu De Ce Imi Place La Oras Si Inca 3 Argumente In Care Sa Scriu De Ce Imi Place Viata La Tara?Pareri???
Alcatuieste Un Text Care Sa Prezinti Programul Tau Dintr-o Zi ,, Cu Minim 5 Numerale(de Clasa A 2)
Suma A Trei Numere Este 1000.Daca Din Fiecare Scad Acelasi Numar Obtin Numerele 8 ,12 , 17.Care Sunt Cele Trei Numere ?
Ajutatima Va Rog.x+6radical din3 +2xradical din3 +3=0
Va Rog, Vreau O Compunere Cu Titlul Calatoria Printre Jocurile CopilarieiP.S. Imi Trebuie Repede, Jum De Pag
Intr-o Clasa Sunt 26 Elevi. Daca Din Clasa Ar Pleca 2 Fete Si 3 Baieti, Atunci Nr Fetelor Ar Fi Egal Cu Dublul Nr Baietilor. Determinati Nr Fetelor Din Clasa
Care Este Opinia Voastra Privind Limitarea Oficiala A Utilizarii Apei Potabile In Australia?Argumentati-o.