RO Study
👤
Copceaalexvasile
Copceaalexvasile
29-04-2020
Matematică
a fost răspuns
{6x+y=8
{6x+2y=9
va rog mult
Răspuns :
Alessia2006ard
Alessia2006ard
29-04-2020
Răspuns:
Am atasat mai jos o poza cu rezolvarea, sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutatima Cu Fraza :" Am Citit Cartea Despre Care Vorbise Omul Pe Care L-am Vazut In Locul Unde Nu Mai Merseseram Niciodata "va Rog Ajutatima Dau Coroana
Rezultatul Calcului 1 Supra 2×{7 Supra 6 + 1 Supra 6} Este Egală Cu 2 Supra 3 A Sau F
Realizeaza O Prezentare O Unui Personaj Din Acest Text Literar,menționând Trasaturile Sale Fizice Și Morale Intr-o Compozitie De 100-150 De Cuvinte. Ai În Veder
Cate Numere Sunt De La 25 La 36? A.9 ; Sau B.19; Sau C 8; Sau D.12.
În Secţia De Terapie Intensivă A Unui Spital Se Află Trei Pacienţi Care Au Nevoie De Transfuzie Cu O Cantitate Mică De Sânge. Fiecare Pacient Are O Altă Grupă D
Cum Se Calculeaza Media Cu Tot Cu Teza? Va Rog Sami Explicati Si Sami Calculati Media : Note--> 10 , 3 , 3 Teza--> 3
Se Citeste Un Nr. Natural N Si O Matrice Patratica. Sa Se Calculeze Suma Elementelor De Sub Diagonala Principala repede Plss
Inima Mamiferelor Este Un Organ Musculos, Alcătuit Din Două Atrii Şi Două Ventricule. Sângele Circulă Într-un Sistem Închis De Vase, Reprezentate De Artere, Ven
°sinonim Pentru Cuvantul:-cenușie
Pe Harta De Mai Jos Sunt Marcate Orașe Cu Numere De La La, Elemente De Hidrografie Cu Numere De La 10 La Şi Unități De Relief Cu Litere De La A La G • Analizeaz