RO Study
👤
Hdbagshs
Hdbagshs
02-06-2022
Limba română
a fost răspuns
°sinonim pentru cuvantul:
-cenușie
Răspuns :
Jesuismalade
Jesuismalade
02-06-2022
Salut.
Cenușie- gri
Sinonime
- cuvinte cu sens asemănător
Succes.
Answer Link
Аноним
Аноним
02-06-2022
Salut ! ✨
Cenușie -
fumuriu
♠️
Succes
!
♠️
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1)Ordonati In Ordine Cronologica Si Precizati Ani :a)Armata Germana E Infruntata La Moscova.b)Planul Militar Leul De Marec)Capitularea Germaniei In Fata Aliati
Poate Cineva Sa-mi Faca O Compunere Despre Primavara In Engleza ?Sa Nu Fie Prea Mare Asa Medie Si Mai Putine Cuvinte Mai Comlicate : )
Determinati Numerele A Si B Stiind Ca Diferenta Dintre Ele Este 20,iar Prin Impartirea Primului Numar La Al Doilea Se Obtine Catul 3 Si Restul 2.
Cum Arati Ca Doua Grafice Sunt Perpendiculare?
Daca Punctul C(2,3) Se Afla Pe Reprezentarea Grafica A Functiei F:R---->R,f(x)= 2x-a,atunci Valoarea Reala A Numarului A Este Egala Cu....
1) Use The Map (fig. A) To Complete The conversation .Katie: Execuse Me . Is There A post Office ....... Here ? Bob : Yes , ...... Is . It's .... East Street .
Cine Imi Spune Si Mie Un Dialog Intre Un Trandafir Si O Albina
Desenati O Dreapta D Si Un Punct M Exterior Acesteia.Construiti Prin M , MN ΙΙ D. puneti o Poza Cu Desenul Facut Pe Paint Sau Pe O Foaie. Va Rog, Am Mare Nevoi
Un Circuit Simplu Este Format Dintr-un Generator (E=20 V, R=0,5Ω), un Consumator (R=4,5Ω). Calculeaza: A) Intensitatea Curentului Din Circuit. B
1. La Un Depozit S-au Adus 2800 Kilograme De Fructe.In Primele Doua Zile S-au Vandut 1350 Kilograme ,iar In A Doua Si A Treia Zi 1590 Kilograme.Cate Kilograme D