RO Study
👤
Radu101199
Radu101199
21-04-2020
Matematică
a fost răspuns
aratati ca daca a,b,c,d..
Răspuns :
Matepentrutoti
Matepentrutoti
21-04-2020
..........................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Cuvinte Poti Forma Din Literele R E S T I L Dau Coroana E Urgenttt
Câte Specii De Pești Există În Delta Dunării?
11. Scrie În Paranteze Ce Părti De Vorbire Sunt Cuvintele Evidentiate . În Fiecare Zi(_____) Ulciorul Crăpat Uda (_____) Florile Minunate (_____) De Pe Marginea
Scrie Colegilor Tai Doua Sfaturi Argumentate Pentru A-i Incuraja Sa-si Iubeasca Tara.
Scrie O Problemă Care Sa Conțină O Adunare O Scădere O Înmulțire Si O Impartire. Si In Plus Găsiți Numitorul Necunoscut: Eu +???=❤❤
Am Și Eu Nevoie De Un Text In Care Sa Mulțumesc Prietenilor Care Au Fost Alături De Mine In Anul 2019 (Urgent) ,,mulțumesc,,
Zona De Pe Continentul African, Caracterizată Prin Înaintarea Deșertului În Detrimentul Savanei, Considerată Ca Fiind Una Dintre Cele Mai Sărace Din Lume Este C
S-au Cumparat Un Numar De Creioane Si Cu 1 Mai Putine Pixuri Platindu-se In Total 7260 De Lei. Un Pix Si Un Creion Au Costat La Un Loc 1180 De Lei, Iar Un Pix A
Determinați Aria Unui Disc Având Raza Egală Cu :a) 8 Cm B)4 Radical Din 3 C) 1,8 Cm D) 5 Radical Din 6 Supra 2 Cm
Se Se Afle Valoarea Nr. Real M Pentru Care F:R-G* ,F(x)=x+m , Unde G=R\{3} Este Izomorfism Intre Grupurile (R*,.) (G, *) Cu X*y=xy-3x-3y+12.