RO Study
👤
Ralucadiana39
Ralucadiana39
08-03-2020
Matematică
a fost răspuns
cum se afla x?
1
¯¯ =3^x
81
Răspuns :
Vafetelor
Vafetelor
08-03-2020
Răspuns:
3 la x =3 la puterea -4 rezulta x = -4
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna :D ! Cine Îmi Poate Rezolva Și Explica Câtuși De Puțin Cele Doua Puncte Din Poza ? Va Roggg ! =) Dau Coronita La Cel Care Îl Face Și Ma Face Sa Înțeleg M
Scrieți Un Articol Pentru Un Jurnal De Sport. Atrageți Atenția Cititorului Prin Modalități De Convingere, Argumentare Și stimularea Interesului Pentru Informaţi
WRITING Use Adverbs Of Frequency And The Adjectives In The List To Write Sentences About Various Means Of Transport. Noisy • Safe • Boring • Tiring Expensive •
Ce Valoare Se Păstrează În Variabila Rezultat De Tip Int În Fiecare Dintre Următoarele Instrucţiuni: Rezultat = 15 % 4; Rezultat = 7 / 3 + 2; Rezultat = 2 + 7
In 2 Saci Erau La Un Loc 150 Kg Faina.daca Se Scot 2/5 Din Primul Si 1/2 Din Al Doilea Atunci In Cei 2 Saci Raman La Un Loc 82 Kg Faina. Cate Kg De Faina Erau L
Va Rog Sa Mă Ajutați, Am Nevoie ... Dau Coroana Faceti Ce Puteti.
Prevăzătoare - Care Știe Să Evite Neplăcerile; Prudentă - Vifornit Propoziție Va Rog Cu Prevăzătoare Dau Coroana
Care Este Distanta De La Pamant Pana La Soare?
Sa See Verifice Daca Un Nr N Contine Cifre Nule In PSEUDOCOD Va Rog
5 Se Dau Numerele: 5; 2; 24; 100; 9. Află: A) Produsul Dintre Suma Numerelor Impare Și Numărul Par De Două Cifre; B) Dublul Sumei Celor Mai Mici Numere Pare; C)