RO Study
👤
Body32
Body32
05-03-2020
Matematică
a fost răspuns
va rog sa mă ajutati
Răspuns :
Lorelaijoy
Lorelaijoy
05-03-2020
Răspuns:
a /f b/a c/a d/a e/a
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Write A Short paragraph About your Last Holiday.Describe The Place ,the Weather, The Food And The People There .Use Only "to Be"va Rog Ajutatima
Lexandru S-agandit La Un Numar,i-a Adaugat 600si A Obtinut Un Numar Cu140 Mai Mare De Cat Intreitul Numarul La Care S-a Gandit.C ARE ESTE NUMARUL LA CARE S-A GA
(3/5·1 4/21+9/14÷9/26)·2 2/6
Un Enunt Care Sa Contina Un Substantiv Propriu,nr. Plural,substantiv Comun,nr. Singular Si Substantiv Comun ,nr. Plural
Mentioneaza Valoarea Morfologica A Cuvintelor: 1977, A Ordonat, Bucurestiului, Nou.Textul: "Dupa Cutremurul Din 1977, Nicolae Ceausescu A Ordonat Reconstruirea
Daca 2 Tati Si 2 Fii Merg La Pescuit Cate Persoane Sunt?
Alcatuiti Enunturi In Care Adjectivele Minunat , Neastamparat, Calduros , Placut Sa Fie Pe Rand Atr Adj Si N. Predoicativ...plss
DAU 40 DE PUNCTE! Am Ca Tema ,,Reporter Pentru O Zi'' , Am Ales Sa Iau Interviu Unei Doamne Care Lucreaza La Casa Memoriala ,, Nicolae Labis''' . Am Nevoie De 1
Ma Ajutati Va Rog?? Ce Inseamna Ar Da Cu Ochii ..? Ofer Coronita Si 20 Puncte!!♥♥
Ce Inseamna culbeci Cu Coarne?\2.completeaza Versurilea]-Iepuras................Unde-ai Fost?-La Oras.-Un-te Duci?-La Padure.-Ce Mananci?-Fragi Si.............