RO Study
👤
Cuceuroberta
Cuceuroberta
05-03-2020
Engleza
a fost răspuns
Cine ma ajuta pls e mega urgent
Răspuns :
FoenixCrow
FoenixCrow
05-03-2020
Răspuns:
didn't write
went
planed
was
saw
took
heard
went
had
Explicație:
sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Graficul De Mai Jos, Portiunea Hasurata Reprezinta ......% Din Suprafata Disculu De Centru O.
Folosind Regurile De Mai Sus,treceti Urmatoarele Texte Din Vorbire Directa In Vorbire Indirecta: a) -Du-te! Ii Zise Apoi. De Ce-ai Venit? b) -Mamitoo!mam-mare!t
Cati Ani Am Eu Stiind Ca Sora Mea Are 21 Si Toti La Un Loc Avem 58 Ani Iar Fratele Are Cu 2 Ani Mai Mult Decat Sora Mea.si In Ce An M-am Nascut Stiind Ca Fratel
Un Siloz Format Dintr-un Cub ABCDA'B'C'D' , Partea Unde De Depoziteaza Cereale , Si Partea Unde De Aerisire VA'B'C'D' , Care Este O Priramida Patrulatera regula
Sa Se Calculeze:43,256+21,80+140=;12:20=;3:25=;7:100=;24:125=;43,8:40=;13,3:0,25=;
Buna!Am La Informatica De Facut Urmatoarea Problema Si Am Inercat O Multime De Variante Fara Rezultat Insa.Sa Se Calculeze Puterea La Care Apare Un Numar Prim P
Analizati Numeralele Din Textul Urmator, Indicand Si Functia Lor Sintactica: La Ziua Mea Au Venit Douazeci Si Doi De Invitati. A Trebuit Sa Imprumut Am Zece Sca
Sfertul Numarului 424 Este Egal Cu Jumatatea Altui Numar.Afla Numarul De 6 Ori Mai Mic Decat Suma Celor Doua Numere.
In Triunghiul Ascutitunghic Isoscel ABC De Baza BC,construim Inaltimea AM, M E (BC).Daca S Si T Sunt Centrele De Greutate Ale Triunghiului ABM Si AMC,atunci D
Cantitatea De Oxid De Calciuce Reactioneaza Cu 73g Solutie Acid Clorhidric De Concentratie 20% Este: Stiu Ca Rezultatul Trebuie Sa Dea 11,2....Dar Nu Stiu Cum.