RO Study
👤
Denis123denismarian8
Denis123denismarian8
03-03-2020
Geografie
a fost răspuns
Ex3 va rog dau coroana
Răspuns :
Denisache112
Denisache112
03-03-2020
Răspuns:
1=b
2=c
3=b
sper ca este bine eu asa stiu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sectiunea Diagonala A Unui Cub Are Aria Egala Cu A² √2 Cm' Lungimea Muchiei Cubului; Lungimea Diagonalei Cubului; Aria Laterala, Aria Totala Si Volumul Cubului.
Se Consideră Pe Mulțimea Numerelor Reale Legea De Compozitie: X*y=xy-5(x+y)+30 V X,ye R. A) Să Se Arate Că (x*y)* Z=x* (y*z), V X,y,z E R. B) Să Se Determine El
AJUTATIMA DAU COROANA SI PUNCTEEEE PROMITTT REPEDEEEEEEEE DAU 10 PUNCTE ÎN PLUS
24. Un Derivat Disubstituit Al Benzenului Are a) Doi Izomeri De Pozitie b) Trei Izomeri De Pozitie c) Patru Izomeri De Pozitie d) Sase Izomeri De Pozitie e) Cin
2. Analizează Părţile Principale De Propoziție Din Enunţurile Date: Tata Repară Bicicleta Mea Cea Veche. Ei Au Plecat Primii. Trei Se Plimbă Prin Parc.Clasa A4a
I. Scrieţi Cuvântul / Cuvintele Dintre Paranteze Care Completează Corect Fiecare Dintre Afirmaţiile Următoare. 1. Zaharidele Sunt Sintetizate Din CO2 Şi H2O Î
Pe Mulțimea Numerelor Reale Se Definește Legea De Compoziție X*y=xy-9(x+y) +90 c) Determinați Numerele Naturale N Pentru Care N*n ≤10 .
Grigore Antipa Renumitul Biolog Român Grigore Antipa S-a Născut La Botoșan, În Iarna Anului 1867. Făcea Parte Dintr-o Familie De Intelectual Și A Rămas Orfa
Va Rog Rapid Ca Tre Sa Plec
Sper Că Vă Sunt Cunoscute Aceste Glume, În Care Lipsesc Semnele De Punctuație. Înscrieți-le În Spațiile Indicate: