RO Study
👤
Marton77
Marton77
19-02-2020
Matematică
a fost răspuns
vă rog să mă ajutați
Răspuns :
Mayadiana2006
Mayadiana2006
19-02-2020
Sper sa intelegi ce am scris.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bună Ziua/seara! Va Rog Sa Ma Ajutați! (cu Explicație Pas Cu Pas). Exercițiul Este Afișat.
5√3-2√12=va Rog Ajutați-mă Este O Urgență!!!Dau Coroana Celui Mai Bun Răspuns!!!
Un Trapez Înscris Într-un Cerc Este Un Trapez Isoscel?
☆pulbere De Stele Neil Gaimab☆cineva Va Rog Pana Pe Data De 10.07.2022 Sa O Facă Dau Coroana ❤️
Bună Dimineața! Mă Puteți Ajuta Cu Această Problemă, Vă Rog?Pe Punctele A) Și B) Le-am Făcut Deja, De Aceea Le-am Tăiat, Dar Nu Știu Dacă Le-am Făcut Corect
3. Se Consideră Numerele Reale: √3(√2+1)-√(1-√3)² + √(1-√2) Si B = √3(√2-1) + √(1-√3)²-√(1-√2)². A) Determină Valorile Numerelor Reale A Şi B. B) Află Media Geo
V. Transcrie Următoarele Enunțuri, Corectând Greşelile: 1. Prietenii Mei Mi-au Dăruit Trei Trandafiri: Unul Alb Şi Doi Roşi. 2. Ne Vom Întâlni În Parc La Ora Do
Un Triunghi Are Doua Laturi Egale Si Un Unghi De 60°. Atunci Triunghiul Este... Va Rog
De Exemplu Aceasta Provocare Distractiva (crede El): Daca La Fiecare Mişcare Pendulul Parcurge Cu O Jumatate De Centimetru Mai Putin După Câte Mişcări Se Va Opr
Ajuta-l Pe Iepuras Sa Ajunga La Hrana Lui,sărind Foar Pe Numerele Rotunjite La 500.Cate Sărituri A Făcut?