RO Study
👤
Timeearr
Timeearr
06-02-2020
Limba română
a fost răspuns
Ajutor - - - - - - - - -
Răspuns :
Аноним
Аноним
06-02-2020
Răspuns:
1.CD
2.CD
3.CP
4.CD
5.CP
6.CP
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Diferenta A Doua Numere Naturale Este 222. Prin Impartirea Primului Numar La Al Doilea Se Obtine Catul 3 Si Restul 2. Aflati Cele Doua Numere
Explica Semnificatia Versurilor: "Of! Draga Mea.n.lume Una,Mai Frumoasa Decat Luna."
Traduceti In Engleza Urmatorul Text: Scoala Mea Incepe De La Ora 9.Saptamana Este Foarte Usoara,avand Putine Ore Si Cele Mai Multe Ore Fiind De Desen.Pentru Cop
Comenteaza In 30 50 Cuvinte Semnificatia Versurilor: O Tu Cea Mai Frumoasa Dintre Zane /cu Tot Alaiul Tau De Bucurii / Toti Te-aspteptam Cu Atata Dor Sa Vii / D
Unde Sta Prefixul Si Sufixul ? Explicati-mi Vaaaaa Rooooogggg Marchez Cel Mai Bun Raspuns
Descompuneti In Factori(dau Coroana): a)3x La Puterea 2+9xy= b)x La Puterea 2-49= c)ax-ay+5x-5y= d)25x La Puterea 2-10xy+y La Puterea 2=
Completati Spatiile Libere Cu Paronimul Cerut De Context: originar-original,familial-familiar,literar-literal Famlia Lui Este ... Din Banat. A Gasit O Rezolvare
Harta Textului La Leul Si Catelusa
Enumerati Comp. Sucului Gastric
A=3n × 7 La N+1 + 3 La N+1 × 7 La N N + 3 La N+1 × 7 La N+1 . Arătați Ca Este Divizibil Cu 31