RO Study
👤
Ioanaionel91
Ioanaionel91
02-02-2020
Engleza
a fost răspuns
O am pe maine.Cat se poate de repede
Răspuns :
Grayman56
Grayman56
02-02-2020
Răspuns:
1.I didn't play ...
2.Bert wore ...
3.Famous actor gave the ..
4. loved
5.didn't want
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajuttor ! UN ESEU DESPRE BUREBISTA DE 10 PROPOZITII ..
Redactează O Compunere De 10-12 Rânduri În Care Sa Prezinți Unui Arhitect Peisagist Modul În Care Ai Dori Sa Arate Spațiul În Care Locuiește . REPEDE!!!!!!!!!!
Ana, Dan , Ionut Si Stefan Impart 10 Mere, Fiecare Primind Cel Putin Un Mar, Dar Un Numar Diferit De Mere. In Cate Feluri Se Pot Imparti Toate Merele?
Media Geometrica A Numerelor A= Radical Din 3 - 1 Si B= Radical Din 3+1 ? Help Me !
Media Aritmetica A Fractiilor Zecimale 2,7; 1,5 Și X Este 3.Valoarea Lui X Este....?
Se Dau Numerele 48,348,51,351. Mareste Fiecare Numar De 2 Ori;cu 2. Micsoreaza Fiecare Numar De 3 Ori;cu 3
Diana,Alexandru Si Matei Au Colecatat Împreună 126 Kg De Hârtie. Diana A Colectat Cu 14 Kg Mai Mult Decât Alexandru,iar Matei A Colectat Cu 16 Kg Mai Mult Decât
Vreau Si Eu O Descriere Despre Prietena Mea Larisa Doar Sa O Descrieti In 20de Randuri
Dimensiunile Unui Dreptunghi Sunt Radical Din 3 Cm Si 3 Cm .aflati Masura Unghiului Ascutit Intre Diagonale. Va Rog Dau Coroana!!!!
Urgent!!! 5 Enunțuri Ce Raspund La Intrebarea Care Sint Lucrurile Sfinte Pentru Un Om!! Dau Coroana