👤

Vreau si eu o descriere despre prietena mea Larisa doar sa o descrieti in 20de randuri

Răspuns :

Pe prietena mea o cheama Andreea . Are parul ondulat si este saten , ochii caprui ca margelele , are inaltimea de 1,44 . Este o fata amabila , buna la suflet, frumoasa , desteapta , nu te lasa niciodata la greu imi este alaturi si la bine si la rau , este calculata , curajoasa . Am cea mai buna prietena.Prietena mea este foarte pasionata de shopping. Ii place foarte mult sa fie in pas cu moda deci trebuie sa faca cumparaturi mai tot timpul. Recunosc ca nu prea imi place sa ma duc cu ea. Ma poarta in toate magazinle si chiar daca nu cumpara ii place sa vada tot ce este nou. Eu presupun ca aceasta pasiune a mostenit-o de la mama sa care si ea la randul ei este tot asa. Le place cel mai mult sa faca cumparaturi impreuna. Chiar au gusturi asemanatoare. Pana la urma este fata si cam orice fata ar trebui sa aiba aceasta pasiune, dar persoanele sunt diferite.  Dar si asa este prietena mea si imi este draga in continuare asa cum este ea.

Prietena mea Larisa are parul_______(culoarea parului),ochii ______.In fiecare dimineata ies afara si ma joc cu ea (jocurile preferate).Ne mai certam dar ne impacam.Pentru ca asa sunt prietenele.Cand cineva vrea ridica tonul la ea eu o ajut.O iubesc ca pe sora mea.Cred ca peste cativa ani eu o sa ma intalnesc cu ea si ne vom aminti vremurile petrecute impreuna si vom rade.Nu cred ca am intalnit o alta persoana mai buna ca ea.In fiecare pauza ne petrecem timpul impreuna jucandune si glumind (mai poti adauga alte activitati facute de voi) . Sincer(a) sa fiu as vrea sa fim surori.In timpul liber mai merg pe la ea  si facem picnic-uri {s-au ce faceti voi ;) } .Uneori cand ma supar pe ea {sau ea pe tine} nu rezit {a} si ne impacam cat ai clipi.
           Aceasta este prietena mea Larisa!

Sper ca te-am ajutat.Nu cred ca are 20 de randuri dar mai poti adauga tu ceva :*