RO Study
👤
Marilu31
Marilu31
16-01-2020
Matematică
a fost răspuns
Ma ajuta cineva cu ex 25, va rog
Răspuns :
Nazar4k
Nazar4k
16-01-2020
Răspuns:
nustiu scuze
Explicație pas cu pas:
Answer Link
Andreihortolomei26
Andreihortolomei26
16-01-2020
Explicație pas cu pas:
eu nu stiu sa il fachdudhducbdifjcbd
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Pot Traduce, Cat Mai Corect Gramatical, Urmatoarele Propozitii:1. Cum Pot Traduce, Cat Mai Corect Gramatical, Urmatoarele Propozitii:1. Misera Et Infelix Es
10-9X8-7X6-5X4-3X2-2X1=1 Trebuie Sa Obtinem O Operatie Adevarata Punand Parantezele Acolo Unde Trebuie
Exprimati-va Parerea In Legatura Cu Evaluarea Nationala.
Numerele Asib Sunt Direct Proportionale Cu 3 Si4 Si 25% Din B Este Cu 3mai Micdecat 0,8(3)din A.Aflati Numerele.
Ajutatima Varogca Nustiu:Se Considera Unghiurile Adiacente ABC Si CBD Ale Caror Bisectoare Sunt Perpendiculare.Demonstrati Ca Mediatoarele Segmentelor (AB) Si (
Care Este Parerea Voastra Referitor La Simbolul Copacului Ce Apare In Visul Sultanului Din Prima Parte A Scrisorii A Treia?
Un Muncitor A Avut De Vopsit Un Gard De 81 De Metri.In Prima Zi A Vopsit 2/9,a Doua Zi A Vopsit De Doua Ori Mai Mult,iar A Treia Zi Restul.Ce Portiune De Gard I
DESCOPERA REGULA SI CONTINUA SIRUL 35 ,,, 25,,,, 20,,,, 10
Aflati Numarul Natural X , Stiind Ca X² = (2√2+3)² + (6-√2)² - (2√6+√5)(2√6-√5).
Ghiceste Numerele !!!Numarul Meu Este Mai Mic Decat 50 Cu Cifra Unitatilor 2 Si Mai Maare Decat 30.2.Numarul Meu Este Cuprins Intre 70 Si 90 ,cifra Zecilor Este