RO Study
👤
Scutauadina6
Scutauadina6
15-12-2019
Istorie
a fost răspuns
Ce a descoperit Amerigo Vespuci
Răspuns :
Leruaeli
Leruaeli
15-12-2019
Răspuns:
Explicație:
A descoperit partile de Nord - Vest ale continentului Sud-american
gurile de varsare ale Amazonului
continentul Sud- american ,ca al patrulea continent al Terrei si ca nu este coasta de est a Asiei .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Indentificati In Text 4 Diminutive Si Precizati Rolul Lor: Cum Venise Pe Lume, Nici El Nu-şi Dădea Seama. S-a Trezit Ca Dintr-un Somn Şi Parcă Era De Când Pămâ
MULTE PUNCTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Fie Suma [tex]a= 2^{0}+ 2^{1}+ 2^{2}+...+ 2^{2014} [/tex] .Scrieti Sub Forma De Putere A Lui 2 Suma A+1.
Transforma In Vorbire Indirecta : Dragul Meu Greucene ,raspunse Imparatul,nu Pot Sa Schimb Nici O Iota,nici O Cirta Din Hotararea Mea.
Buna Ziua ,am Cateva O Nelamurire La Limba Engleza!Sper Ca Cineva Ma Va Ajuta. Prima: Choose Adjectives From The Box Below And Fill In The Blanks: -clean,s
Un Dreptunghic Cu Catetele De 6 Si 8 Are Lungimea Medianei Corespunzatoare Ipotenuzei Egala Cu .2.fie Dreptunghiul ABCD Si O Punctul De Intersectie Al Diagona
Mie Nu Imi Iese Acest Exercitiu De Nici O Culoare . Cine Stie Raspunsul , Daca Poate , Sa Mi-l Dee Cu Rezolvare :3x5-[39X5-(2X49+6X16):2]:7=Va Rog , Si Rezolva
Intr-o Fabrica Se Executa 15.000 De Piese De acelasi Fel. In Prima Etapa Se Executa 20% Din Numarul De Piese, In A doua Etapa 50% Din Rest, Iar In A Treia Eta
Help Me!!!În Reperul Cartezian XOy Se Consideră Punctele A(-2,0) , B(2,0) Şi C(0,3) . Calculaţi Ariatriunghiului ABC .
54:n Plus 67 Ori 5 Egal 344 Cum Aflam N
Precizeaza Valoarea Morfologica A Cuvintelor: Trebuie, Singur, Unde.