RO Study
👤
Lucastan90
Lucastan90
10-12-2019
Matematică
a fost răspuns
Am nevie de 4 ex clasa a 6 sea urgent
Răspuns :
Eduardq
Eduardq
10-12-2019
Păi pune ex. Ca multi fac asa sau scriam undeva
Answer Link
Oxanaberbec86
Oxanaberbec86
10-12-2019
Răspuns:
pagina eu sunt cl 6.......
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Catde Adanc E Lacul Baikal ?
Construieste Cu Urmatoarele Adjective : lunga repede vestezit amortit singurel indica Functia Sintactica A Acestora
What Do You Prefer:read A Book Or Watch Tv? Why? (20sentences) I Prefer Watcht Tv.........
Compuneti O Problema Care Sa Se Rezolve Dupa Exercitiul 54 Impartit La 6 In Paranteza Plus 63 Impartit La 7 In Paranteza Egal
In Triunghiul Isoscel ABC ([AB]≡[AC]) Se Constuiesc Inaltimile BB' Si CC' (B'∈ (AC), C'∈(AB)).Demonstrati Ca B'C' || BC. Am Nevoie Si De Desen!!
Se Dau Numerele 51367,93295si124678. Scade Din Fiecare Suma Dintre Mii Si Unit ati.
Am Nevoie Urgent De O Compunere In Limba Engleza Despre Un Eveniment(o Nunta,o Petrecere)la Care Am Participat..nu Foarte Lunga..vreo 10 Randuri!!Va Rog!!!
Construieste Patru Enunturi In Care Cuvintele Seara Si Iarna Sa Fie Subst Si Adverbe.
Identifica In Locuinta Ta Dispozitivele Care Au In Alcatuirea Lor Magneti Si Explica Utilitatea Lor.
Lungimea Laturii Unui Patrat Este Cu20 Cm Mai Mica Decit Jumatatea Perimetrului Patratului.care Este Lungimea Laturii