RO Study
👤
Mitrutpetrisor715
Mitrutpetrisor715
01-12-2019
Matematică
a fost răspuns
Rapoarte clasa a şasea
Răspuns :
Carina06
Carina06
01-12-2019
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Radical 150+ Radical Din 54 =
Heiii.. Vreau Si Eu O Comppunere In Care Se Cere Sa-mi Exprim Opinia Despre Existenta Extraterestrilor.In 15-20 Randuri
Intr O Livada S Au Plantat 96 De Pruni Si Ciresi. Daca S Ar Mai Planta 24 De Ciresi Nr Lor Ar Fi Egal Cu Cel Al Prunilor . Cati Pomi S Au Plantat Din Fiecare ?
In Triunghiul Abc Cu Masura Unghiului A Egala Cu 10° Si Măsură Unghiului B Egala Cu 100° Construim M Aparține Lui (AB) Si N Aparține Lui (AC) Astfel Încât Masu
De La Substantivul Plumb Sa Il Transformam In Adjectiv
Se Considera Punctele A, B , C In Aceasta Ordine Coliniare . Atunci :a) AB+BDB) [AC Intersectat [ BAC)[AC/[AB]D)(AC)INTERSECTAT(BC1) [AB]2) AC3) (BC)4) (AB)5) (
Un Muncitor Și-a Propus Să Lucreze Câte 7 Piese Pe Zi Pentru A Termina O Lucrare La Timp. Lucrând Mai Încet , A Făcut Câte 5 Piese Pe Zi Și A Terminat Lucrarea
Cine Ma Poate Ajuta Cu Explicarea Urmatorului Proverb ,, Pe Dinafară Frumos, Înăuntru Găunos
Pe Platforma Deschisa A Unui Vagon Tras De O Locomotiva Cu Viteza De 18km/h Circula Un Biciclist . Cu Ce Viteza Trebuie Sa Se Deplaseze Bicicleta Fata De Vagon
As Vrea O Argumentare Cu Titlul "Crezi Ca Mos Craciun Exista!" ... 15-25 Randurii...