RO Study
👤
Florentinamilea59
Florentinamilea59
25-11-2019
Engleza
a fost răspuns
va rog urgent dau coroana
Răspuns :
Turcalete
Turcalete
25-11-2019
1-G 2-A 3-H 4-E 5-C 6-D 7-B 8-F
Answer Link
Candy283
Candy283
25-11-2019
1 - G
2 - A
3 - H
4 - E
5 - C
6 - D
7 - B
8 - F
(sper ca te-am ajutat ^-^)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cei 120 De Elevi Din Clasa A Viii-a Au Fost Chestionati In Legatura Cu Obtiunele Lor Pentru Liceu Numarul De Elevi Care Au Ales Liceul D Este Egal Cu (dau Coroa
15. A) Desenați O Piramidă Triunghiulară Notată SABC. În Piramida Triunghiulară SABC, Cu Baza Triunghiul Echilateral ABC Și Muchiile Laterale Congruente, M Şi N
URGENT! Daca Se Poate Sa Faca Cineva Doar A) Dupa Cred Ca Ma Descurd Singur!
Bună! Puteți Să Mi Spuneți Care Sunt Regulile De Rezolvare A Unei Probleme Cu Rapoarte?Adk Cum Se Rezolvă
In Respiratia Anoeroba Are Loc; a. Oxidarea Completa A Substantelor Organice b. Priducerea De Substante Organice c. Producerea De Energie In Cantitate Mare d. F
A-nceput De Ieri Să Cadă Câte-un Fulg. Acum A Stat. Norii S-au Mai Răzbunat Spre Apus, Dar Stau Grămadă Peste Sat. Nu E Soare, Dar E Bine, Și Pe Râu E Numai Fum
[(4+4: 4)x444 4:4)x4]: [(3+4x3)-(3: 3+3x3+3:3)]
12. Transformă Cuvintele După Model. A Început = A-nceput Se Împing = Se-mping A Încins = Se Îmbrâncesc=a Înotat =se Încălzeşte =a Împins=se Încâlceşte =a Împru
Determinati Multimile
Doua Corpuri Punctiforme Identice, Aflate In Vid La Distanta De 30 Cm, Interactioneaza Cu O Forta De 14,4 N. Cu Ce Sarcină Electrica Este Incarcat Fiecare Corp