RO Study
👤
Lau25
Lau25
23-11-2019
Matematică
a fost răspuns
cine ma ajuta ex 7 va rog mult ....
Răspuns :
Mikenecula26
Mikenecula26
23-11-2019
Răspuns:
raapunsul corect este a
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Numar Este Cu 42 Mai Mare Decat Catul Numerelor 10si2?
Ex5 Identifica Functile Sinctactice Ale Cuvintelor Evedintiate In Secventa Dar Cind Toti Puteau Sa Plece Incotro Voiau Sub Slava Cuvintele Sunt Toti Si Sa Pl
Alcătuiește Un Enunț În Care Sa Introduci Un Cuvânt Compus Cu Substantivul Colt
Galeria Franz Josef A Fost Finalizata In 1870,iar Lungimea Totala Este De 917 M .Daca Pasul Tau Este De Aproximativ 0,45m ,calculeaza Cati Pasi Vei Faca De La U
In Triunghiul ABC, Masura Unghiului = 90 De Grade, Avem AD Perpendicular Pe BC, D Apartine Lui BC, AB=6 Cm Si AC=[tex]6 \sqrt3[/tex] Cm. Calculati: a) Lungimile
O Carte De Mate Costa 9 Lei. ieftinire Cu 10% scumpire Cu 10% 2scumpiri Succesive Cu 10% Ieftinire Cu 10% Urmată De Scumpire Cu 10% Va Rog Ajutați-mă Am Uit
Explica Scrierea Cu Initiala Majuscula A Cuvantului Padurii Din Textul Baiatul Si Padurea
La O Ferma 6 Vaci Si 15 Oi Consuma Zilnic 180 Kg De Fan. La O Alta Ferma 3 Vaci Si 15 Oi Consuma Cu 30 Kg De Fan Mai Putin. Cate Kilograme De Fan Consuma O Vac
Ma Ajuta Cineva Cu Ceva Povestiri De Clasa A VII-a? Orice Lecturi. Sunt Lecturi La Alegere Si Am Nevoie De 30 De Povestiri.
Care Sunt Schimbarile Produse Asupra Alimentelor , Prin Alterale ?