RO Study
👤
Pufa12375
Pufa12375
13-11-2019
Franceza
a fost răspuns
Doar ex 3 rapid va rog dau coroana
Răspuns :
AMDRUCA3
AMDRUCA3
13-11-2019
Răspuns:
Jouer est l'intrus
Sper că te-am ajutat! :))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Calculeze Probabilitatea Ca Alegand Un Numar Din Multimea A={ Radical Din 2, Radical Din 3, Radical Din 4,...radical Din 11 } , Acesta Sa Fie Rational.
Vreau Si Eu O Scrisoare/e-mail Catre Cineva, In Limba Engleza. Sa Fie Totusi De Clasa A 7a-a8a. :)) Ms.
Explica Rolul Utilizarii Punctelor De Suspensie Din Secventa:"Apoi,infricosata De Strigatele Ei Si De Tipetele Copilului,o Lasase Acolo,unde,dupa Cate Batai,zac
Așază În Ordine Alfabetică Cuvintele Din Versurile Ghicitorii De Mai Sus . Ghicitoarea : „Dă Concert Noaptea Pe Lac Și Tot Cântă „Oac! Oac! Oac!” La Distanță
-este O Problema Simpla Dar Am Lipsit De La Lectie Si Dm. Profsoara Nu Mi-a Exlicat Si Nu Am Inteles Un Romb Are DB=12cm Si M(∡BAD)=60° Stunci Aria Sa Este Ega
1.Precizeaza O Trasatura Neobisnuita A Imparatului Din Textul Aleodor Imparat. 2.Unde Se Desfasoara Intamplarile Din Text Un Spatiu Neprecizat Sau O Tara Din Eu
Prin Oxidarea Unei Probe De Alchena Cu K2Cr2O7(H2SO4)se Consuma0,74l Solutie 0,02M De Oxidant Cu Degajeara A 219,78ml CO2 Masurati La27°c.Prin Arderea Unei Prob
Cel Mai Mic Număr Natural Cu Toate Cifrele Impare
Un Multiplu Al Numarului 17
Care Este Probabilitatea Ca Alegand La Intamplare O Submultime A Multimii A={a,b,c,d} Aceasta Submultime Sa Fie Nevida?