RO Study
👤
Anonim
Anonim
12-11-2019
Matematică
a fost răspuns
Vă rog tare mult!!!!!!Dau coroanaaa ex 14
Răspuns :
Iakabcristina2
Iakabcristina2
12-11-2019
Răspuns:
Ai răspuns atașat pe foaie.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Trebuie Sa Scriu Un Text In Care Trebuie Sa Planuiesc Masuri Prin Care Sa Ocrotesc Animalele sau Plantele In Timpul Iernii
Prin Odai Miroase-a Pâine, A Fum Cald Si Amarui Zgreaptana La Usa-un Câine Sa-si Primeasca Partea Lui… Tata Iese Sa Mai Puna Apa Si Nutret La Vaca; Vine Nins C
Se Da Triunghiul Dreptunghic ABC Cu Masura Unghiului A = 90 De Grade, AB = 2a Si Masura Unghiului B = 60 De Grade Si Ytriunghiul Isoscel ABD Cu AD =BD = A√5, Av
Ce Inseamna "what Do You Have?"
O Cateta A Unui Triunghi Dreptunghic Are 8 Cm, Iar Ipotenuza Are 12 Cm. Aflati: Lungimea Celeilalte Catete, Lungimea Proiectiilor Catetelor Pe Ipotenuza, Înalti
Vreu Un Text de Cateva Randuri Despre Cum Vei Petrece Sfarsitul De Saptamana In Care Sa Folosesti Verbele La Indicativ Viitor
Explicatia Titlului Mostenirea Urmasiilor
La Un Chiosc S-au Adus 324 De Ziare Si Reviste.numarul Ziarelor Este De 5ori Mai Mare Decat Cel Al Revistelor.cate Ziare Si Cate Reviste Sunt La Chiosc .
A Citit Cineva BALTAGUL ? Am Nevoie doar de Rezumatul Primului Capitol ...
Hello Va Rog Sa Ma Ajutati Sa Traduc Aces Text In Engleza! Astazi Am Sa Va Spun Despre Site-ul Meu Preferat Si Despre Cum L-am Ales.Site-ul Meu Preferat Este G