RO Study
👤
Qwerty
Qwerty
10-02-2014
Engleza
a fost răspuns
Ce inseamna "what do you have?"
Răspuns :
XAnnamaria
XAnnamaria
10-02-2014
Ce ai ?
Ce iti apartine ?
Answer Link
Miky93
Miky93
10-02-2014
ce ai? asta inseamna
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Extrage Un Pronume Din Prima Strofă Ṣi Arată-i Cazul Si Functia Sintactică.aceasta Este Prima Strofă:Din Vârf De Munţi Amurgul Suflă Cu Buze Roşii În Spuza Un
12. Precizează Persoana, Numărul, Genul Si Forma Pronumelor Personale Din Fragmentele De Mai Jos.a. Sageata A Zburat Si L-a Lovit Pe Leu, Dar S-a Izbit De El Ca
In Cate Grame De Apa Se Gaseste Aceeasi Cantitate De Oxigen Ca In 68g De Metanol?
Rose Was A Very Busy Girl. She Didnt Have/had Time To Make Friends. Have Sau Had? COROANA SI 28P
Propietati Chimice Pentru Metanol?
Alege Varianta In Care Toate Cuvintele Sunt Scrise Corecta) Argeşean, Clujean, Crişan, Buzoian;b) Argeşan, Dujan, Crişan, Buzoean:c) Argeşean, Dujgan, Crisean,
Cum S A Format Poporul Roman Și Cum S A Extins? Și Anii
Vă Rog Ajutați Mă La Acest Exercițiu Vă Dau Inimă Coroană Și Stele.Va Rog Este Foarte Putinnn De Rezolvat
Mă Poate Ajuta Și Pe Mine Cineva Să Fac O Compunere (în Engleză) Cu Citatul Asta: Laughter Is An Instant Vacation
Buna,as Vrea Si Eu Să-mi Ofere Cineva Ajutor ,pt. In Ultimul Timp Nu Ma Mai Ajuta Nimeni.Vreau Doar Cele 3 Probleme,dau Coronița Si 5stele