RO Study
👤
Anonim
Anonim
06-11-2019
Engleza
a fost răspuns
Va. Rog. Urgent. Dau coroana
Răspuns :
Jurmapaul07
Jurmapaul07
07-11-2019
Răspuns:
2. Plant
3.carry
4.bikes
5.Sunny
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Ce Oră Trebuie Să Plece Un Motociclist Din Brașov Pentru Că La Ora 10 Dimineața Să Se Afle În București .motociclistul Are O Viteză De80km/h,iar Distanța Bra
La O Rafinărie S-au Încărcat În Prima Zi 23 De Cisterne Cu Benzină, Iar În A Doua Zi-27 De Cisterne De Aceeași Capacitate. Află Capacitatea Unei Cisterne, Dacă
Cat Face 2 Radical Din 2- 6 Radical Din 2 + 3 Radical Din 2 Plss Vreau Sa Stiu Daca Am Facut Bine Ieri…
7 Va Roooog dau Coroana
Trapezul Isoscel ABCD AB Paralel Cu CD, Are AB=80 De Cm CD=32 De Cm Iar BC=30 De Cm Calculați A) Aria Trapezului A B C D B) Aria Trapezului B C D Unde B Este In
Definiti Urmatoarele Notiuni :- Inpulsul Punctului Material
Imaginează-ți Că Lucrezi La O Agenție De Turism Și Trebuie Să Prezinți Unor Clienți O Ofertă De Nerefuzat. Documentează-te Pe Internet Și Realizează Un Traseu C
Va Rog Să Mă Ajutați
Lecturici Se Simte Foarte Obosit Și Nu Reușește Să Facă În Mod Corect Un Rezumat Al Capitolului 13.A Început Să Își Noteze Ideile, Dar Nu A Reușit Să Termine.Aj
La O Florărie S-au Adus 74 De Trandafiri Roşii, Galbeni Şi Albi. Trandafiriiroşii Şi Cei Galbeni Sunt În Total 39, Trandafiri Galbeni Și Cei Albi Sunt În Total