RO Study
👤
Ttimotei
Ttimotei
06-11-2019
Matematică
a fost răspuns
Punctul 5 ,pe o foaie sau explicat,va rog.
Răspuns :
Augustindevian
Augustindevian
07-11-2019
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Da Si Mie Cineva Formulele De La Functii ? Sunt Clasa A 8 A Si Nu Am Inteles Cum Se Fac Adica Stiu Sa Reprezint Grafic O Functie Dar Sunt Niste Formule Pe C
Scrieţi Sub Formă De Raport Algebric Ireductibil:3a+2 : 4+6aa-√3 5a²-15Ajutaţi-mă Vă Rog Mult.La Nivel De Cl.7
Imi Dati Si Mie Un Exemplu Pentru Realizarea Unui Portret Al Unui Prieten? Multumesc!
Simplificaţi Raportul Algebric: 9x²-418x²+24x+8
Ma Ajutati Si Pe Mine Cu Aceasta Problema ?daca Triunghiul Dreptunghic MNP , M( <M )= 90 Grade, Are Cateta MN =12√3 Cm , Iar MQ Perpendicular NP , Q ∈ ( NP)
1.Construiti Propozitii In Care Sa Folositi Intergectiile Haida!,na!,mas! Cu Valoare De Imperativ .Precizati Verbele Cu Care Puteti Inlocui Aceste Interjectii I
Va Rog Sa Imi Spune-ti Personajele (negative,pozitive) Din ,,Toata Panzele Sus,, Si Expresii Frumoase (cinci).
Simplificati Raportul : [tex] \frac{x(la Puterea 3)-x(la Puterea2)}{x(la Puterea 2)-1} [/tex]
O Compunere Scurta Cu Titlul "dimineata"
Ce Putere Furnizeaza O Cadere De Apa De La Inaltimea De 80 M, Care Transporta 75 M3 (metri Cubi) De Apa Pe Minut. (g=10N/kg, Densitatea Apei=1000kg/m3)?