RO Study
👤
Lucarazvan290
Lucarazvan290
25-10-2019
Matematică
a fost răspuns
Va rog urgent macar ex 1
Răspuns :
Augustindevian
Augustindevian
25-10-2019
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatieste Enunturi In Care Cuvimtele ''toti'' Si ''orice'' Sa Devina, Pe Rand, Pronume, Respectiv, Adjective Pronominale Nehotarate.
Sa Se Scrie Sub Forma De Fractie Zecimala 15 Supra 22
Buna ! Vreau Si Eu O Compunere De 8-15 Randuri In Care Sa Fie Vorba Despre O Intamplare Vara Care Sa Cuprinda Si Pronume De Inatrire . Mersi Anticipat :)
Vreau Si Eu O Formula Reverentioasa Pentru Un Academician!!! E Urgent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Construiti Enunturi Cu Locutiunile Adjectivale --- De Credinta ,de Nadejde ,de Vaza ,de Seama ,de Trebuinta ,cu Cap. HELP SOS Etc )))
A) 50cm+250mm+15d= b) 300g+5000mg+10hg=
Diferenta A Doua Numere Este 46, Iar Dublul Nr Mai Mic Este Cu Opt Mai Mare Decat Celalat Nr.Afla Numerele. Please Cu Segmente
Alin A Citit In 2 Zile 24 De Pagini. In Prima Zi A Citit Cu 6 Pagini Mai Mult Decat In A Doua Zi . Cate Pagini A Citit In Fiecare Zi ?
Salut! Sunt Clasa A 12-a Şi Mă Pregătesc Intens Pentru Bac. Spre Ruşinea Mea Am Uitat Exerciţiile De Acest Tip: În Reperul Cartezian XOy Se Consideră Punctele A
Daca Din Triplul Unui Numar Scadem Jumatatea Sa Obtinem 275 . Care Este Numarul ?