Răspuns :
in vacanta de vara am plecat la matusa mea eu insumi. mama lia promis ca o sa ma pedepseaca dac osa fac prosti. bunica isusi era la matusa fapt de care nu mam bucurat deoarece ma pupat ma tras de obraji si a sta mereu cu gura pe mine .nustiu da vi insiva cum vati simti daca cine va tear supraveghe aasa mereu . acolo la matusa aveam o prietena cu care ma intelegeam foaret bine si ne jucam pe o campie seara era forte frumios da bunica nu ma lasa pana tarziu cand ceilati prieteni insumi imi ziceu ca este foarte frumos seara stu la povesti mananca seminte fac foc de tabar . dar eu trebuia sa o asculta pe bunica si asa sau dus toate vacantele mele copilaria fiinada oriunde plecam bunica ma pazea si avea grije sa nu patesc nimica
ce frumos este acest anotimp,vara! cu serile racoroase si amiezile dogoritoare. imi amintesc cu drag ziua in care Eu si verisori\verisoarele mele ne plimbam incet si observam milioane de lucruri.in mintile noastre se aprindeau mii de idei . am decis sa iesim afara si sa ne jucam jocuri dar in 5 minute multi multi copii s-au adunat si ne-am jucat pana seara. seara ne-am uitat la cerul instelat ce parea sa ne completeze copilaria. Vara este un anotimp ce ne aduce in suflet un tablou al fericirii eterne...........................................(de aici poti continua)