RO Study
👤
Tartacalin85
Tartacalin85
23-10-2019
Istorie
a fost răspuns
Regii greci purtau numele de
Răspuns :
Micleaadela
Micleaadela
23-10-2019
Răspuns:
regii greci purtau nemele de basilei
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De 5 Propozitii La PAST SIMPLE (afirmativ, Interogativ,negativ) Si 5 Propozitii La PRESENT PERFECT SIMPLE (afirmativ,interogativ,negativ) VA ROG AM NE
Prezinta Relieful Si Clima Greciei
Care Este Cel Mai Mic Numar Intreg De Cinci Cifre Distincte Scris In Baza 10 , Stiind Ca Nu Este Mai Mic Decat -88834 ( Va Rog Detaliat )
În Fiecare Zi Ionuț Cumpără 3 L De Suc De Mere Și 20 De Suc De Vișine Dacă Un Loc De Suc De Mere Costă 4 Lei Și Una De Suc De Vișine Costă 3 Lei Cât Plătește No
Precizeaza Cazul Si Functia Sintactica Ale Pronumelor Cu Ei
Enumerați Cinci Orașe Din Podișul Dobrogei! Va Rog
[PCT MULTE]Analizaţi Substantivele, Pronumele, Adjectivele Şi Numeralele Din: 1. Drept Călăuză Am Luat Un Prieten Să-mi Arăte Drumul Pe Care Eu Nu-l Ştiam. 2. D
Calculeaza (2973:3+125×12)+324×5=va Rog Urgent Imi Trebuie Un Raspuns Promit Ca Dau Coroana
1) Scrierea Corecta A Fractiei Zecimale 2 Intregi Si 3 Sutimi Este... 2) Cifra Zecimilor Numarului 317,425 Este .... 3) Numarul Sutimilor Numarului 421,
Traducere Citate: "Expectation Is The Root Of All Heartache." "The Greatest Prison People Live In Is The Fear Of What Other People Think." "Seek Respect, Not