👤
a fost răspuns

Redactează un text narativ în care să prezinți o întâmplare cu un om foarte zgârcit de minim 150 de cuvinte VA ROG REPEDE DAU CORORAMA​

Răspuns :

Răspuns:

Ion.. cel mai rau,necioplit,uracios si zgarcit om.El e spaima tuturor, daca ii iei pana si o frunza el zice ca ii apartine si ca nu ai voie sa o atinge.Infine el nu o zice asa, dar nu pot face ca el pentru ca el e atat de zgarcit incat pana si felul de a rectiona s-a facut zgarcit.. nici nu mai vorbeste doar tipa asta pana intr-o zi cand baiatul lui cel mare s-a intors acasa. Atunci a fost prima oara cand mos Ion putea fi numit fiinta umana.. era atat de cald si bland cu el.Credeam ca e alt om.Baiatul lui a stat dor cateva zile,iar dupa ce a plecat a redevenit mos Ion ce rau, dar mi-am dat seama ca el sufera dupa fiul lui si de aceea de comporta asa. Deci am mers la el su inima in dinti si l-am intrebat daca se simte bine si spre mirarea mea a raspuns, dar a zis ca nu si a inceput sa imi povesteasca ca sotia lui l-a parasit acum mult timp si l-a luat si pe fiul lui si ii iubea foarte mult si atunci a cazut universul peste el.Povestea lui m-a emotionat foarte tare si l-am lyat in brate.Dupa discutia aia am inceput sa ne impietenim si sa vorbim din ce in ce mai mult.Acel om pe care il cunosteam a disparut acum e altcineva, cineva bland si iubitor.