RO Study
👤
Mafteiclauditza
Mafteiclauditza
10-10-2019
Limba română
a fost răspuns
Ordoneaza silabele ne ca ra
Răspuns :
Davidok
Davidok
10-10-2019
ASEZAREA CORECTA : CA,NE,RA
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2,3 Am Nevoie De Ele Rapid
3. Înmulţeşte Diferența Numerelor 148 Şi 56, Cu Câtul Numerelor 12 Şi 4.
3. Studiază Cu Atenţie Figura 2 Şi Alcătuieşte Două Lanţuri Trofice Cu Vieţuitoarele Pe Care Le Recunoşti.
Cubul Din Figura Alaturata Are AB=a. Exprimati Lungimea Proiectiei Segmentului EF Pe Fiecare Dintre Planele: a) (ABF); b) (ACG); c) (ADH); d) (AFH)
Notează Impresiile Tale Completând Enunțul Turile De Mai Jos Mi-a Plăcut Nu Mi-a Plăcut Textul Deoarece Nu Am Înțeles Din Text M-ai Emoționat În Text
Elev A 15. MP Un Drumeţ, După Ce Parcurge 25% Din Drum, Observă Că Mai Are 60 Km. Câți Km Are Drumul Și Câți A Parcurs
Afla Ultimele 3 Cifre Ale Înmulțitorului Daca Deînmulțitul Se Termina În 197 Și Produsul Se Termina In 832. Rapid!!
Cubul Din Figura Alaturata Are AB=a. Exprimati Lungimea Proiectiei Segmentului EF Pe Fiecare Dintre Planele: a) (ABF); b) (ACG); c) (ADH); d) (AFH)
Activitate In Perechi. Scrieți Numele Regiunilor Geografice Cu Concentrare Mare De Populație Marcate, Pe Harta Alăturată, Cu Numere. 1..... 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.
ALEGETI UNA DINTRE CELE 2 MELODII SI ARGUMENTATI ALEGEREA FACUTA:1.VIVICA GENAUX ,,SON QUAL NAVE”;2.BRUNO DE SA ,,SON QUAL NAVE”; VA ROG MULT DE TOT E URGENT PE