RO Study
👤
AabbbaB
AabbbaB
09-10-2019
Matematică
a fost răspuns
Ajutați-ma la ex. 2 repede!
Răspuns :
Augustindevian
Augustindevian
10-10-2019
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Realizați Un Desen Adecvat Enunțului : A) Punctul B Și C Aparțin Cercului Cu Centru A. Va Rog Ajutați-mă Dau Coroana Va Rog E Urgent.
Рассчитаете Массу Осадка ,образованного В Результате Взаимодействия 365г Раствора Соляной Кислоты С Массовой Долей 10%(HCLl) И Раствора Нитрата Серебра (AgNO3)
17) În Triunghiul Ascuțitunghic ABC, Cu AB < AC < BC, Se Construiește Mediatoarea Laturii AC, Care Intersectează Latura BC În M. Cunoscând AB= 8 Cm Și BC
Dacă Predecesorul Unui Număr Este 9320 Atunci Succesorul Este 9322
Mai Multe Persoane Doresc Să Cumpere Un Articol. Daca Fiecare Da Cate 25.000 De Lei, 50.000 De Lei Tot Palid, Daca Fiecare Da Cate 35.000 De Lei, 40.000 De Lei
Сочинение На Тему Роли Чилавека В Шеастиva Rog Facetimi Un Eseu
Ecoute Encore Et Assode Les Éléments Des Trois Colonnes. 1 Grande Ville, Mer, Plage Bateaux A Grande Malsan 2. Village A La Campagne, Jardin Fleurs, Arbres B Pe
Vă Rog Ajutorr Daca Nu Îmi Înțelegeți Scrisul De Mână Spuneți Mi In Comentarii Si Va Scriu Care Este Cerința.
Un Biciclist A Parcurs In Doua Zile O Distanta De 60 Km. In Prima Zi El A Parcurs 2/3 Din Distanta. Cati Kilometri A Parcurs In Fiecare Dintre Cele Doua Zile?
Am Nevoie De Ajutor Dau Coroană