RO Study
👤
Anonim
Anonim
25-02-2015
Limba română
a fost răspuns
Descrieti un prieten !
Răspuns :
Vasilemariana
Vasilemariana
25-02-2015
pe ărietenul meu il cheama robert. are ..... ani si este inalt. el are ochii caprui si parul saten. ii place sa joace fotbal si sta cu prietenii lui. imi place sa fiu prieten cu el pt ca e amuzant si mereu te face sa zambesti.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dau Coroana Sa Se Găsească Numerele Reale X Și Y Din Următoarele Egalități :
Ce Înseamnă Cuvântul Prăjini.
46. Găsiți Pasajele În Care Este Descrisă Pisica La Începutul Acțiunii Și La Sfârșitul Acesteia. "Balada Celor Cinci Motănaşi" Ajutaţi Vărig
Identificați(prin Subliniere) Și Corectați Greșelile De Exprimare, Construcțiile Pleonastice Sau Tautologice. M-au Sunat Să Mă Întorc Înapoi Să Văd Despre Ce Es
Micșorați Triplul Nr.9 Cu Suma Lor:
Suma A Trei Numere Este 603. Al Treilea Număr Este De Două Ori Mai Mic Decât Primul Număr Iar Primul Este De Trei Ori Mai Mic Că Al Doilea. Află Numerele.
,, Lumina De Aur " ,, Întindere Lucie " ,, Palat De Cleștar " ,, Curg Perdele Arginti " ,, Fulgi Plutesc În Zleor Legănat " ,, Beteala Argintie " ,, Broderie Al
Dau Coroana Sa Se Găsească Numerele Reale X Și Y Din Următoarele Egalități :
K) Dintr-un Depozit Se Scot Într-o Zi Cu 84 Kg De Zahăr Mai Puțin Decât A Opta Parte Din Cantitatea Existentă. Știind Că În Depozit Au Rămas 1519 Kg, Aflați Cât
3)0 Prismă Dreaptă ABCDEF(fig. 1), Are Ca Baze Triunghiurile Echilaterale ABC Şi DEF. Ştiind Că AB = AD = 5m. Se Cere: A) Suma Lungimilor Muchiilor Prismei; B)