RO Study
👤
Aditzadj
Aditzadj
24-11-2022
Matematică
a fost răspuns
micșorați triplul nr.9 cu suma lor:
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Hei!Puteti Sa Ma Ajutati,va Rog: Varsta Tatalui Este De 4 Ori Mai Mare Decat Varsta Fiului.Aflati Varsta Fiului Stiind Ca Peste 6 Ani Varsta Lor Va Fi De 52 Ani
Determinați Numărul Natural X Care Verifică Egalitățile:15+(x+2)+21=47
Explicaţi În Ce Constă Diferenţa Gramaticală Dintre Formele Subliniate: a) Nu-mi pasă De Nimic. b) Nu-mi amintesc De Nimeni. c) Vreau Să-mi repet De O Sută De O
Calculati Media Aritmetica A Numerelor A Si B Unde : A = 6√3 +√108-4 √75+ 2√147 =....
1) Determinati Cel Mai Mic Numar Natural Care Impartit Pe Rand La 24, 48 Si 40 Da De Fiecare Data Restul De 17 Si Caturi Nenule.2) Determianti Cel Mai Mic Numar
1)Explica Rolul Virgulei In Structura:-Baietas,baietas, Arunca-ma-n Apa.2)Mentioneaza Ce Parte De Vorbire Este Fiecare Dintre Cuvintele Din Paranteza Din Secven
Pe Baza Urmatoarelor Reactii Termochimice:a) NO (g) + O3(g) -> NO2(g) + O2(g) delta H1 = -199kjb) O3(g) -> 1,5 O2(g) -> Delta H2= -142 Kjc) O2(g) -&
Elevii Unei Clase Au Fost Intr-o Zi La Padure Si La Scaldat. La Padure Au Fost Cu 12 Copii Mai Multi Decat La Scaldat Si La Rau Au Fost De 3 Ori Mai Putini Copi
17. Media Geometrica A Numerelor 3la Puterea X Si 9 La Puterea y Este 9. Aflati Cele Doua Numere X Si Y , Daca Se Stie Ca X=y+1
Ileana,dora Si Silvia Sunt Trei Surori Care Au Varstele Reprezentate De Numere Consecutive Pare.mama Lor Este De 4 Ori Mai In Varsta Decat Fiica Mijlocie.stiind