👤
Babiywit24
a fost răspuns

realizaţi o scurta compunere 10-15 prop, despre Calatoria cu masina timpului in preistorie . va rog cine ma poate ajuta ​

Răspuns :

Răspuns:

intr-o zi torida de vara,eu impreuna cu prietenul/a mea,(pui numele pe care ti-l doresti) am plecat in tabara.intr-o drumetie pe muntii bucegi cand,deodata ceva mi-a sclipit in conlul ochilui.o ruleta ce parea a fi veche si ruginita.dupa cateva minute de inspectat am decis sa il/o chem pe plrietenul/a mea pentru a isi da cu parerea.ruleta nu era obisnuita.numerele sale erau notate de la 1 la 201819,iar de curiozitate am tras ruleta la numarul 100.

apoi am vazut cum se intreapta un val de nisim inspre noi iar dupa un minut am fost inconjurati/te de oameni ce pareau a fii mumii

.acesti oameni erau foarte prieteniosi,ne-au oferit apa de cocos de baut si ne-au dat un loc in care sa ne odihnim.imediat ne-am dat seama ca ruleta misteriosa era defapt o masina a timpului

iar dimineta la rasarit,ne-am luat ramas bun tuturor si ne-am intors in anul 2019,unde nu a trecut nici-un minut.

sper ca te-am ajutat!

ps. aici ar trebui sa fie 15 randuri de caiet studentesc