RO Study
👤
Anonim
Anonim
16-02-2017
Limba română
a fost răspuns
Dau coroana !
Toate cele 4 exercitii
Răspuns :
Mortudiana
Mortudiana
16-02-2017
2. Primul i e de la pluralul cuvantului iar al doiele i e articol hotarat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Conducator De Osti de Osti Este Adj ?
Elena Iubeste Mult Florile.Ea A Cumparat 27narcise Ai35zambile .Formuleaza Intrebari Astfel Incat Sa Rezolvi Problema Prin Adunare Si Scadere.
Gasiti Cel Mai Mic Numar Care Impartit La 45 Da Restul 5.
Avem Un Sir Cu 2037 De Termeni Iar Termenul Din Mijloc Este 1375 Aflati Primul Termen Al Sirului Si Suma Termenilor Sirului.Suma A Patru Nr Naturale Este 1365.
Pot Sa Invat Cum Mi-e Dor De Tine Tot MereuSi Atunci Cand Esti Cu Mine,Ca-ci Tu Esti Sufletul MeuSi Faci Parte Din Mine.Te-am Cautat,in Atatea ViseSi In Sfars
Buna! Ajutati-ma Va Rog La Tema De Vacanta: Ma Gandesc La Un Numar.Îi Adaug 243,îi Scad 157,apoi 80 Și Obțin 300. La Ce Numar M-am Gandit?
Fie ABCD Un Patrat Si Puncte E ∈ AB , F∈BC Astfel Incat AE≡BF.demonstrati Ca Puncetele DE Perpendicular Pe AF
Impartind Numarul X La 9 ,obtinem Catul 30 Si Restul R. Aflati Diferenta Dintre Cel Mai Mare Numar X Si Cel Mai Mic Numar X. CU DESEN Daca Se Poate
Daca Stiu Doar Densitatea Si Concentratia Procentuala A Unei Solutii..cum Ii Aflu Molaritatea?
Fie ABCD Un Patrat Si Puncte E ∈ AB , F∈BC Astfel Incat AE≡BF.demonstrati Ca Puncetele DE Perpendicular Pe AF