RO Study
👤
GameR89
GameR89
29-09-2019
Limba română
a fost răspuns
Cum se spune/Tablele sau tablile?
Răspuns :
Snaxcr0
Snaxcr0
29-09-2019
Corect se spune Tablele
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Indică Felul Subordonatelor Din Fraza De Mai Jos:Primăria I-a Dăruit Cui Este Alplinist Înregistrat La Un Club Sportiv O Drumeție În Munții Ceahlău, Ca Să Poată
VI.Rezolvati Problemele;a) Calculaţi Cantitatea De Subtanță Și Numărul De Molecule Ce Se Conținîn 5,4g De Apă.
I Alegeți Varianta Corecta:1. Genetica Apare Ca Stiință Nouă În Secolul:a XX B.XIX C XXI D.XVIII
26. Considerăm Numerele Raționale: x=(1+4) (1+3) (1+2) - (2+4): Y-(2-1) (2-1) (1-4) - (1-4).n E N, N>2. a Pentru N=5, Calculați X.y b Arătaţi Că Este Număr N
Salut, Vreau Și Eu Rezumatul Pe Fragmente „Ultima Noapte De Dragoste, Intaia Noapte De Război "de Camil Petrescu Vă Roooogggg!!!!!!! Urgent!!
În Urmă Cu 5 Ani , Cristina Avea De Trei Ori Mai Puțin Decât Vârsta Pe Care O Va Aveapeste 7 Ani. Ce Vârstă Are Cristina Acum?
Bună Seara! Vă Rog ,ma-ți Putea Ajuta La Aceste Exerciții ?@annamajor PlsAm Mar Nevoie .le-am Rezolvat Si Eu Si Vreau Sa Ma Verific Dau 19 Pcte !
(2√+1)²-(√2-1)²= ?
Compune După Model. Moldova-MoldoveanTransilvania- ...........Târgoviște-............
II. Dă Două Exemple De Utilizări Casnice Si Economice Pentru Energia Eoliană.!