RO Study
👤
Dulcikatha
Dulcikatha
24-02-2015
Matematică
a fost răspuns
Descompuneți în factori : x²+8x+15=?
Răspuns :
Bunicaluiandrei
Bunicaluiandrei
24-02-2015
x² +3x +5x +3·5 = x(x+3) + 5(x+3) = (x+3)(x+5)
8 = 3+5
15 = 3·5
se caută 2 numere ale căror sumă = coeficientul lui x și al căror produs = termenul liber
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Doua Numere Reale Este Egala Cu 1,(6) Si Deferenta Lor Este Egala Cu 0,(3) . Determinati Cele Doua Numere !
Ce Inaltime Au Muntii HIMALAIA Urgent
Media Aritmetica A Patru Numere Este 6.5.Media Aritmetica A Primelor Doua Numere Este 3,75,al Treilea Numar Este Cu 4,1 Mai Mic Decat Al Patrulea ,iar Al Patrul
Azi E Zi De Sarbatoare Pastele-i Aici Iepurasul Vine-n Graba Sa Aduca La Pitici Prajituri Si Bombonele Numai Daca-au Fost Cuminti! Traduceti-mi Aceasta Poezie
Doua Corpuri De Mase M1 Si M2, Asezate Pe Un Plan Orizontal, Sunt Legate Printr-un Fir Ideal Care Are Tensiunea De Rupere Tm.Coeficientul De Frecare Cu Planul E
Cum Se Traduce Corect: "When Sadness Turns Into Motivation And You Do Everything You Can Until You Forget The World." ?
Ce Inseamna Notiunea Barbar Dau Coronita Plizzzzzzz Urgent Imi Trebuie
Am Un Dreptunghi ABCD Cu AB = 20√3, AD = 20 Cm Si Diagonalele AC, BD = 40 Cm. Cum Verific Daca Unghiul Dintre Diagonale Are Masura De 60 De Grade?
Media Aritmetica A Patru Numere Este 6.5.Media Aritmetica A Primelor Doua Numere Este 3,75,al Treilea Numar Este Cu 4,1 Mai Mic Decat Al Patrulea ,iar Al Patrul
Punctele A(-3,-5), B(-2,-1), C(1,1) D(x,y) Sunt Varfurile Unui Trapez Isoscel Cu BC Paralel Cu AD. Sa Se Afle Coordonatele Punctului D. Cu Demonstratie Va Rog.