RO Study
👤
INUTZA1
INUTZA1
23-02-2015
Matematică
a fost răspuns
2x-1 4x
------ = ------
8 7
Răspuns :
RoxanaRoxx
RoxanaRoxx
23-02-2015
2x-14x=87 ; -12x=87 ; x=87/-12 ; x=-7,25. Sper ca te-am ajutat! Cel mai bun raspuns?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Imi Traduce In Engleza? ,,1.Scopul Scopul Acestui Raport Este De A Prezenta Aspecte Despre Active Leisure Club.Sunt Incantata Sa Va Prezint Lucruri Minun
3.Încercuiește Doar Pronumele Personale La Numărul Singular.●am Stabilit Că Și Voi Veți Participa Cu Noi La Concurs.●doar El A Trecut Primul Linia De Sosire.●câ
Realizați Expansiunea Părților De Propoziție Subliniate În Propoziții Subordonate Corespunzătoare: a) Nu A Observat "greșeala" Din Lucrare. b) Acesta Este Locul
B. Write The Past Tense Next To Each Of The Verbs Below.Then, Find The Past Tense Of The Verb In The Grid To The Right.1. Break2. Write3. Read4. Win5. Speak6. T
Realizeaza Un Text De Minim 10 Randuri In Care Sa Folosesti Cuvintele:(2p) Cultura, Patrie, Minoritate Etnica, Interculturalitate, Respect, Toleranta, Solidarit
Rescrie Următorul Enunt,inlucuind Cuvintele Subliniate Cu Sinonimul Potrivite In Context:numai Citind Mereu,creierul Tău A Deveni Un Laborator Nesfârșit De Idei
Fractia Zecimala 1,05 Transformata In Fractie Ordinala Inreductibila Este Egala Cu.DAU COROANA,REPEDE
Cum Influenteaza Masa Inertia? Dati Un Exemplu. repede Va Rog
Exercitiul 4!! Va Rog Este Urgent
Ma Puteți Ajuta Va Rog Dau Coroana