RO Study
👤
Ilaria83
Ilaria83
12-09-2019
Matematică
a fost răspuns
a) 1,962:0,9;
b) –19,21:3,4
Răspuns :
Sidonia21
Sidonia21
12-09-2019
Explicație pas cu pas:
a) 1962 ÷0,9= 2,18
b) -19,21÷3,4= -5,65
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Puteti Spune Si Mie Care Este Teorema Catetei Si A Inaltimii?
Deci, M-am Apucat De Caietul De Vacanţă, Şi Sunt La Divizibiliate. Mă Enervează Că-mi Cere Operaţii Peste Operaţii Şi Demonstraţii Peste Operaţii. Ugh. Nu Sunt
Ce Ati Dori Sa Cumparati?va Rog,5 Legaturi De Ridichi,o Conopida Si 6 Kg De RosiiToate Acestea Va Costa Numai 98 De Leicred Ca Ati Gresit Calcululb) Pe Ce Propr
Daca Media Geometrica A Numerelor 4 Si X Este Egala Cu 6 Atunci X Este
In Triunghiul ABC cu M(unghi B)=90 Grade, Avem BC=2√5CM. SI SIN C=[tex] \frac{√5}{3} [/tex]Calculati AC,AB,cosC, Tg C, Ctg C.Nu Inteleg Deloc Exercitiile Astea
Descompus In Produsi De Factori :(4x+1)²-(2x+3)²este:
In Triunghiul AVC Se Cunosc AB =2 Cm AC =4√3 Cm Si BC= 2√13 Cm , Stabiliti Natura Triunghiului ABC Daca AD Perpendicular Pe BC , D Apartine Lui BC Calculati AD
1.Scrie Cate 2 Cuvinte Care Contin Urmatoarele Grupuri Vocalice In Hiat : a) E-e b)e-a c)i-u d)o-e e)o-o
Ce Ati Dori Sa Cumparati?va Rog,5 Legaturi De Ridichi,o Conopida Si 6 Kg De RosiiToate Acestea Va Costa Numai 98 De Leicred Ca Ati Gresit Calcululb) Pe Ce Propr
Va Rog Sa Ma Ajutatisuma A Trei Numere2050. Stiind Ca Diferenta Dintre Al Doilea Numar Si Primul Este De 75 , Iar Al Treilea Numar Este Impartit La Al Doilea Nu