RO Study
👤
Bubulete3
Bubulete3
02-06-2019
Matematică
a fost răspuns
.........................
Răspuns :
Mirunaelena263
Mirunaelena263
04-06-2019
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca 17 Iunie Pica Intr-o Zi De Vineri In Ce Zi Va Pica In Luna Noiembrie? Justifica.
Subliniază Aceste Caută Informații Despre Unul Dintre Marii Exploratori Ai Lumii. Realizează O Prezentare A Lui Într-un Text De 150-200 Cuvinte, Care Să Conțină
Alcătuiți Un Text De 200-300 De Cuvinte Cu Titlul "Mirela" Plsssssss! Nu Am Idee Ce Sa Scriu! Dau Coroana, ♥️, 5 Stele, Mă Abonezi + 50 Pct
Alcatieste O Compunere Cu Ajutorul Cuvintelor Care Se Refera La Anotimpul Primăvara
Pe Cantarul Alaturat Sunt Asezati 10 Saci Cu Aceeasi Greutate. Pentru Ca Sacii Ramasi Sa Cantareasca 140 Kg Trebuie Dati Jos ____ Saci. Dau Coroana Promit!! Si
Fracțiile M Supra 123 Și N Supra 492 Sunt Același Număr Rațional M Ori N Egal Cu 324 Determinați Numerele Naturale M Și N Va Rog Am Nevoie Urgent
Amintiri Din Copilarie Partea 1locul Si Timpul Desfasurarii Actiunii:personaje:principale:secundare: Pozitive:negative:personajul Preferat (de Ce L Am Ales):
PAST SIMPLE TENSE -IRREGULAR VERBS- A COMPLETE THE SENTENCES WITH THE CORRECT FORM OF THE VERBS IN BRACKETS 1. My Cat Mimi, (sleep) On My Bed Last Night. 2. Sus
Radu Are 15 Ani De Trei Ori Mai Mult Decat Ioana .cand Va Fi De Doua Ori Mai Invarsta Decat Ioana Va Avea
Va Rog 14 Daca Nu Ma Vede Ai Nu Inteleg Ex Acesta