RO Study
👤
Isleamgeorgiana
Isleamgeorgiana
20-02-2015
Limba română
a fost răspuns
Sensurile cuvantului rosie
Răspuns :
Denissa0041
Denissa0041
20-02-2015
Roșie legumă și roșie culoare
Answer Link
Аноним
Аноним
20-02-2015
Eu am mancat o rosie coapta.
Rochia mea are culoare rosie
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Efectuând Calculele Se Obține: A) 3/4*(-1)^3-(3/5)^-1+(-1)^2019/2=b) Daca N E N Atunci 1/3*(-1)^n+1/2*(-1)^n+1+1/6*(-1)^n+2=
Fie Mulțimea A={-1:- 2 1: 2,31(3): ). Scrieți Elementele multimii Care Sunt: A) Numere Naturale; B) Numere Întregi; C) Numere rationale Pozitive; D) Numere Ra
Bună! Ajutați-mă Si Pe Mine Va Rog Frumos La Acest Exercițiu. Dau Inima,cel Mai Bun Răspuns, Mulțumesc Și Îl Urmăresc. Va Roggg
Ajutor Repede! Dau Coroana Si Inima La Cel Mai Bun Raspuns
1 Trouve Les Sujets Qui Manquent: L'acteur S'incline Devant Le Public. ..... Fais Mes Devoirs........fait Des Entraînements........faisons Nos Exercices.......f
Se Citeste Un Vector X Cu M Elemente Numere Naturale Si Un Numar Natural A. Afisati Numerele Din Vector Care Sunt Formate Din Aceleasi Cifre Ca Si A.
IN REPERUL CARTEZIAN XOY SE CONSIDERĀ. PUNCTELE A(1,1) B(-1,0), C(3,5) Şi D(5,6). DEMONSTRĄȚI CÂ PUNCTELE B,D Și MIJLOCUL SEGMENTULUI AC SUNT COLINIARE.
9 Află Câte Ouă Avea Bătrâna La Început. O Am Avut Multe Ouă. Am Mancat 26 Și Mai Am Încă 53 Câte Ouă Am Avut La Început?
Fie Sa Suma Elementelor Mulțimii A={n|n =3k,k E M} Unde M={-1,-2,-3,...,-100},și Sb Suma Elementelor Mulțimii B={n|n =4k,k E M}. Calculați Sa/Sb Și (Sa/Sb)^-1.
Imi Puteti Da Putin Ajutor Va Rog