RO Study
👤
Raresm742
Raresm742
14-04-2019
Chimie
a fost răspuns
Problema 95 va rog frumos.
Răspuns :
Roberteladrianpb6zy7
Roberteladrianpb6zy7
16-04-2019
Răspuns:
rezolvarea mea in foto
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ultimul Ex Va Rog Si Daca Puteti Si Sa Imi Explicati Nu Inteleg Deloc Capitolul
Fiul Este Cu 25 De Ani Mai Tanar Decat Tatal.Daca Se Imparte Varsta Tatalui La Varsta Fiului , Se Obtine Catul 6 .Afla Varsta Fiului Si Varsta Tatalui.Cu Desen.
Am Nevoie De Propozitii Cu Used To Despre.cum Era Educatia, Hainele, Televizorul, Timpul Liber, Sportul Cand Erau Parintii Mici
1) Perimetrul Unui Triunghi Cu Lungimile Laturilor De 10 Dm , 60 Cm Si 800 Mm Este Egala Cu :Dau Coroana !! Multumesc _
Ana Are 5 Mere Verxi Si Alex 10 Rosii Cate Mere Sunt In Total??
Formati Prin Derivare Verbe De La Urmatoarele Interjectii zdrang! Miorlau! Tranc! Ham-ham! Groh-groh! Mac-ma
Indentifica Primul Predicat Verbal Din Textul Suport Si Precizeaza Modul Si Timpul Verbului Prin Care Se Exprima.Va Rog Frumos!Multumesc..
Facetimi Si Mia Va Rog Frumos Caracterizarea Personajului Frumoasa Adormita Va Rog Frumos Dau 30 De Puncte cine Raspunde Primul Dau Funda repedeee
Afla Lunginea Unui Dreptunghi Care Are Perimetrul De 84 Cm Iar Latimea De Doua Ori Mai Mica Decat Lungimea
Completeaza Spațiile Punctate Cu O Interjecție Predicativă,astfel Încât Enunțurile Să Aibă Sens: a. ...................... Ce De Stele! b. ...................