RO Study
👤
Diavolultaz
Diavolultaz
13-04-2019
Engleza
a fost răspuns
Ex 9 va rog mult multumesc
Răspuns :
Sabina1356
Sabina1356
13-04-2019
Răspuns:1.soar
2.doctor
3.ill
4.headache
5. Horiblle
6.dentist
7.temperature
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Îmi Asociază Și Mie Cineva Cartea "Bunica Mi A Spus Sa Ți Zic Ca I Pare Rau" Cu O Alta Opera.Va Rog Repedee!!
29. Pe Baza Citatelor Care Urmează, Prezintă O Descriere A Calităţilor Vocale Și A Măiestriei Artistice A Mariei Tănase: A) ,,Inegalabila Frumusețe A Cîntecului
VA ROG DAY COROANA CAT MAI REPEDE!!!!!!!! Reprezentati Multimea Prin Enumerarea Elementelor Si Aflati Cardinalul Ei
Fă Descrierea Citatului,,Nu Este Suficient Să Vorbesti Despre Pace,trebuie Sa Crezi În Ea.Și Nu Este Suficient Să Crezi În Ea,trebuie Să Muncesti Pentru Ea". -
Comentați Un Motiv Literar Din Poezia "Ți-am Împletit" De Ion Barbu"Poezia : Ti-am Impletit Suprema Cununa De Tristete,Sa Te Inalti Mai Grava In Cadrul Tau De-a
Cat Mai Repede Posibil Va Rog
Caţi Ani Au Trecut De Cand A Aparut Omul
Rezolva Problema: Un Cantar Indica 19 Unitati Daca Suspendamde Acesta Un Corp. Determinati Masa Corpulii Suspendat (in Kg) Daca O Unitate Este Echivalenta Cu 10
Citiți Afirmația Lingvistului. Propuneți Alte Expresii Românești Pe Care Le Considerați Plastice. Va Rogg MultAm Nevoie Pe Mâine.Dau 50 De Puncte!!!
Treimea Lui 24 Se Înmulțește Cu 9 . Rezultatul Se Aduna Cu 70 .Noul Rezultat Se Înmulțește Cu 15. Cât Ai Obținut