RO Study
👤
Anonim
Anonim
08-04-2019
Limba română
a fost răspuns
pronumele i sa raspunda la intrebarea pe cine
Răspuns :
Аноним
Аноним
08-04-2019
L-am vazut pe I ieri :) (pe cine am vazut?)
L-am vazut pe el ieri.
sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A)Doua Drepte Se Numesc Perpendiculare Daca.................b)Un Punct Situat Pe Mediatoarea Unui Segment Are Proprietatea ......................c)Mediatoarele
Un Om Avea 20 De Ani Cand S-a Nascut Primul Lui Copil. El Are Acum 3 Copii Cu Varste Consecutive Impare Si Varsta Lui Este Egala Cu Suma Varstelor Lor . Cati An
Comparati A= Rad2 B=1/ (rad3+rad2)
In Triunghiul ABC,D Apartine AB Si E Apartine CB, Astfel Incat DE || AC. Stiind Ca DB/DA = 2/1, AB =9 Cm ,AC=12 Cm Si BC = 15 Cm Sa Se Afle Perimetrul Triunghiu
Daca A=[tex] \frac{5}{6}[/tex] , B+c=[tex] \frac{7}{20}[/tex] Si C-d=[tex] \frac{1}{24}[/tex] , Calculati A*b+2*a*c-a*d.
TEXT: In Clipa Aceea Gaza Prinse Cu Ochisorii O Semene A Ei Zburand Pe Sus, Cautand Poate Un Loc De Scapare Ca Si Dansa, [...] Gaza Intinse Aripioarele, S
Calculeaza Numarul Cu 13 mai Mare Decat Diferenta Numerelor 15 Si 19
TEXT: In Clipa Aceea Gaza Prinse Cu Ochisorii O Semene A Ei Zburand Pe Sus, Cautand Poate Un Loc De Scapare Ca Si Dansa, [...] Gaza Intinse Aripioarele, S
Ajutati-ma Va Rog.Am Ajuns La Calcularea "PH-ului Solutiilor De Acizi Tari Si De Baze Tari" Si Nu Inteleg Nimic. Va Rog Sa-mi Explicati Mai Pe Scurt Si Sa-mi Da
Aflati Lungimile Laturilor Ab Si Bc Ale Parelelogramului Abcd Stiind Ca Ab Si Bc Sunt Direct Propotilonale Cu 4 Si 6 Iar Perimetrul Paralelogramului Este 1.8