RO Study
👤
Heeelp95
Heeelp95
30-03-2019
Engleza
a fost răspuns
helpp dau coroana!!! coreeect
Răspuns :
Balautaelena30
Balautaelena30
30-03-2019
1. would read
2.work
3.wouldn't get
4.knew
5.try
6.invite
7.don't make
8.do
9.didn't tell
10.answer
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Transcrie Textul Următor, Respectând Regulile Aşezării Corecte În Pagină.Într-o Zi De Toamnă Târzie, Mai Mulți Elevi În Clasa A Cincea Au Mers Să Lucreze În Gră
Rit, Draga Prsel-lit 6 Puncteley Julusa20 De Puncteazà Un Eseu De Rarativ Studiat.area Eseului, Vei Atherea Unei Träsätua Sau Intr-o Orientaperea Unei Opinil De
Doar 1 De Pe Pag 18-19
Am Si Eu Nevoie De Rezolvare Pentru Subpunctul L . Multumesc !
12. Alege Varianta Corectă Dintre Cele Indicate În Paranteze: În Enunțul Alerga Împrejurul Casei., Există: A. Circumstanţial De Loc; B. Circumstanţial De Timp;
Făceți-mi Un Referat Despre Instrumentele Optice Care Să Conțină:a)ce Sunt Eleb)Mariei Caracteristicec)Clasificared)Un Intrument Care Dă Omagine Reala Si Unul C
Construiti Enunturi Pe Urmatoarele Cerinte : a) Pron. Pers. NP, Ac. a) A Pron, Pron. Personal, Ac b) CCL, Pron. Personal, c) CI, Pron. Demonstrativ, D d) A Adj,
Precizează Felul Circumstanțelor De Mai Jos Mine Plec La Mare. Acolo Voi Face Plaja Zi De Zi. Ma Voi Plimba De-a Lungul Țărmului. Macând Puțin Am Slăbit. Șoferu
5 Lalele Si 7 Trandafiri Costa 130 Lei. Afla Cat Costa Un Trandafir, Daca Pretul Acestuia Este Triplul Pretului Unei Lalele.
Grupează Substantivele Din Textul Rodica De Spiridon Vangheli După Genurile Masculin Feminin Sau Neutru