RO Study
👤
Gulaivlad
Gulaivlad
28-03-2019
Limba română
a fost răspuns
Ajutor ex5....................
Răspuns :
Adum04elas
Adum04elas
28-03-2019
"Sa aiba foarte putin pamant sau deloc"=propozitie secundara predicativa.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Îmi Trebuie DOAR Subounctul C), Că Nu Știu Cum Să Calculez Limitele Laterale În 0 Și Derivata Că Apare Un Modul
Explică Folosirea Virgulei In Urmatoarele Enunturi ☐ Personajele Textului Sunt: Pădurarul, Nevasta Si Jupiter." Este Folosită ☐- Nevastă, Du-te Şi Vezi Cine Bat
Realizați Un Discurs Argumentativ Utilizand Rationamentele Deductive Si Inductive,prin Care Sa Justificati Concluzia:"merit Sa Obtin Media X La Disciplina Logic
Un Teren De Sport În Forma Dreptunghiulară, Având Lungimea De 10m Şi Lățimea Cu Doi Metrii Mai Mica Este Imprejmuit Cu Gard. Stiind Ca Pentru A Vopsi 3m De Gard
1. Un Biciclist A Parcurs Un Traseu În Trei Zile. În Prima Zi A Parcurs 35% Din Întregul Traseu, A Doua Zi A Parcurs 5 Din Rest, Iar În A Treia Zi A Parcurs Ult
Știe Cineva Kanji? (cred Ca E Kanji).As Vrea Sa Știu Ce Reprezinta Acest Simbol. Mersi!
Daca A+2b=26 Și 2a+b=28 Atunci A+b=???cer O Rezolvare Completa
Precizati Doua Tipuri De ARN Implicate In Procesul De Biosinteza Proteica La Eucariote
E. Știai Că Disneyland Paris Are 54 De Puncte De Atracție Pentru Turişti, 56 De Magazine, 69 De Restaurante Tematice Și Oferă Vizitatorilor 4 Spectacole Interac
Alcătuiește Doua Enunțuri Potrivite Pentru A Ilustra Polisemia Cuvântului Aripă