RO Study
👤
Murdvnte
Murdvnte
27-03-2019
Matematică
a fost răspuns
va rog ex 6 va dau coroana
Răspuns :
AnaMaria10001
AnaMaria10001
27-03-2019
Ordinea crescătoare a numerelor date:1/3
3
1 1/2
7/8
1 3/5
2 7/9
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Pe O Foaie O Scrisoare Doamnei Sau Domnului Director Al Școlii Exprimă Ți Părerea Despre Școala În Care Înveți Și Propune Câteva Îmbunătățiri Completează
Descopar 1. Notează În Caiet Verbele Din Propozițiile De Mai Jos, Precizând Timpul, Persoana Și Numărul Acestora. A.Eu Am Așteptat Crăciunul Cu Emoție, În Fieca
DESCOPERĂ TITLURILE POEZIILOR SCRISE DE MARELE POET MIHAI EMINESCU, OSIND LITERA INIȚIALĂ A FIECĂRUI CUVÂNT REPREZENTAT PRINTR-O IMAGINE.
Cine Poate Să Mă Ajute Repede Cu O Întrebare Urgentăa.)Despre Cine Este Vorba În Textul Dat?b.)Care Sunt Ideile /titlurile Despre Care Se Vorbeșteîn Text?c.)Ce
Order The Dialogue. Yes?Thank You.Excuse Me.It's Near The Church.Where Is The Stadium, Please?
Cat Face 2+2 Deoarece Nu Prea Am Facut Mate La Gradinita Din Dubai Acolo Unde Am Crescut De Mic Copil
Срочно Помогите Пожалуйста
Transformă Primul Dialog Din Omul De Zăpadă În Vorbire Indirectă
B) Produsul Dintre Două Numere De Două Cifre Este 6 499. Se Micşorează Fiecare Cifră A Primului Factor Cu Trei Unități Și Produsul Devine 3 298. Care Sunt Numer
5. Se Consideră Expresia E(x)=2+4) X #0 Şi X #1. Arătați Că E(x)=0, Pentru Orice X Număr Real, X-1, X ±0 Şi X #1. Unde X Este Număr Real, X=-1,urgent....dau Cor