Răspuns :
Scrie pe o foaie o scrisoare doamnei sau Domnului director al școlii, exprimă- ți părerea despre școala în care înveți și propune câteva îmbunătățiri Completează plicul cu datele necesare pentru a putea fi expediat.
PLIC
Destintar
D-lui Director Popescu Cristian, al Școlii cu cls I-VIII nr. 151
Str Aleea Florilor, nr 52
Satu Mare
Jud. Satu Mare
cod poștal
Expeditor
Vicol Dragoș
Str. București, nr.15
Satu Mare
jud Satu Mare
15.01.2024 Satu Mare
Domnule Director,
Mă numesc Vicol Dragoș și sun elev în clasa a VIII-a A, reprezentatul elevilor din Consiliul Elevilor pe școală, a Școlii cu cls I-VIII nr. 151, din Satu Mare. Învăț în această școală din clasa pregătitoare și știu din spusele părinților mei că sunteți în permanență preocupat ca unitatea școlară să fie la standardele cele mai bune de funcționare atât din punct de vedere organizatoric, cât și administrativ.
Odată cu înaintarea în vârstă și documentarea mea alături de alți colegi de clasă în ceea ce privește îmbogățirea bazei materiale și didactice a școlii, ne-ar plăcea să avem mai multe echipamente la cabinetul de informatică, pe care unii dintre noi le poate realiza în regim propriu; de asemenea am dori ca stația locală a școlii să cuprindă informații utile pentru toți elevii, propunându-vă înființarea unui studio radio.
Școala mai are nevoie de mai mulți agenți de pază calificați, pe care Asociația părinților sunt convins că ar rezolva-o sau a propune achiziționarea unor cartele de acces în interior atât pentru elevi, cât și pentru profesori.
Cabinetul de geografie ar avea nevoie de hărți și atlase geografice actualizate, iar cel de biologie de niște diorame.
Știu că sunteți un bun manager al școlii, având o bună echipă cu care lucrați, dar poate unele dintre doleanțele și părerile noastre, ale elevilor, vă pot atrage atenția pentru ca desfășurarea cursurilor în condiții optime să fie un succes deplin.
Cu respect,
elev Vicol Dragoș