RO Study
👤
Mariaaxg
Mariaaxg
19-03-2019
Matematică
a fost răspuns
Cat face?
0,(6)+6,(6)=?
Repedeee
Răspuns :
99OchiDeVultur
99OchiDeVultur
19-03-2019
Răspuns :
[tex]0.(6) + 6.(6) = 6.(12)[/tex]
Answer Link
Ciobanugabrielaisabe
Ciobanugabrielaisabe
19-03-2019
Răspuns: 36
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
VI. Elaborează Un Text De 10-15 Rânduri În Care Să Realizezi O Comparație Între O Apă Curgătoare Şi O Apă Stătătoare, După Următorul Plan: • Denumirea Ecosistem
Formuleaza Propozitii Cu Demult,despre,decum,decat Si Deloc.
27. Sofia, Mara Şi Oana Au Împreună 9000 Lei. Ele Hotărăsc Să Plece Împreună Într-o Excursie. Preţul Excursiei Reprezintă Jumătate Din Suma Sofiei, O Treime Din
Look At The Pictures. Then, Put The Verbs In The List Into The Present Continuous And Make Sentences, As In The Example. Ski,swim,but Souvenirs,ice-skate,sunbha
Să Mă Ajute Cineva Va Rog Eu,dacă Agățăm De Un Arc Un Corp De 200g Reprezentați Toate Forțele Și Aflați Greutatea Corpului Și Cu Cât Se Deformează Arcul Dx( Ști
Personajele Povesti Bob Cel Fara De Seama De Katherine Applegate Sunt Imi Spuneti Va Rog Frumos!va Rog! Repede Va Rog!
VI. Elaborează Un Text De 10-15 Rânduri În Care Să Realizezi O Comparație Între O Apă Curgătoare Şi O Apă Stătătoare, După Următorul Plan: • Denumirea Ecosistem
2. Arătaţi Că Următoarele Funcții Sunt Periodice, Având Perioada T Indicată: A)f:R → R. F(x) = Sin X + Cos 3x, T = 2pi; B)f: RR, F(x) = Sin 4x×cos 2x, T = Pi; C
Dupa O Ieftinire Cu 10%, Urmata De O Scumpire Cu 50 De Lei, Pretul Unui Obiect Este 220 Lei. Determinati Pretul Initial Al Prosusului
Am Nevoie Doar De Ex 5.Ofer Coroana Și Puncte !